Gifaz Romania

GIFAZ

Activitatea noastră de producţie se desfăşoară de peste 50 de ani în localitatea PREMANA aflată la o distanţă de 50 km. de vestitul lac COMO din italia, prin îmbinarea tehnologiei moderne cu experienţa noastră vastă şi suntem mândri să facem cunoscută întregii lumi calitatea ce poartă numele GIFAZ.

Personalul specializat şi profesionist al societăţii noastre denumite GİFAZ a obţinut rezultate foarte mari atât în ceea ce priveşte producţia cât şi în ceea ce priveşte distribuirea produselor.

Societatea “NAİL VİSİON”, care a înfiinţat reţeaua de distribuţie a produselor GİFAZ în mai multe ţări, este lider de piaţă şi în România. “NAİL VİSİON”, care face ca produsele noastre să ajungă direct din fabrică la consumator, se mândreşte cu faptul de a reuşi să distribuie oamenilor calitate la cele mai mici costuri.

Echipa GİFAZ, care oferă servicii de ani de zile fără a compromite calitatea, va continua să înfiinţeze noi reţele de distrubuţie şi în alte ţări.

În România NAİL VİSİON a reşit de peste 15 ani să satisfacă cerintele clienţilor fără a compromite standardele de înaltă calitate. NAİL VİSİON împreună cu echipa din România oferă servicii în orice colţ al ţări.

În Turcia societatea noastră cu denumirea “HANEDAN KOZMETİK” îşi desfăşoară activitatea de peste 3 ani. Aşa cum se întâmplă şi în celelalte ţări, satisfacerea cerinţelor clienţilor este cea care dă putere echipei noastre şi ne ajută să lucrăm la forţă maximă servind clienţii cu multă dragoste.

În Moldova, societatea noastră cu denumirea “GİFAZZ” îşi desfăşoară activitatea de peste 6 ani.

În Rusia şi Ucraina produsele noastre GİFAZ ajung la clienţi datorită propriei echipe.

În anul 2013 ne vom continua activitatea şi în Ungaria unde mânaţi de bucuria unui nou început vom continua să distribuim produsele noastre GİFAZ.

"GİFAZ, MEREU ÎMPREUNĂ”


Viziteaza site-ul Gifaz.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. ANPC www.price.ro - your shopping expert www.gifazromania.ro -